hahha


sean kingston

sjuk bra låt som jag precis hittade i ens blogg


mm Glass

Äntligen hemm nu.
Min pappa kom in i rummet och frågade om jag ville ha glass och självklart tackade jag ja. Så vi två gick till kiosken som ligger 5 min här ifrån. Vi köpte glass och åt den ute i den hära kalla vädret, men det var värt det.
Vi brukade göra det minst 5 gånger varje vecka i sommras, men nu spelar det ingen roll för vi fortsätter med det men 1 ggn per vecka.
Asså jag kan se varför jag älskar glass mer än godis. Min bror äter glass 24/7 min pappa äter glass 24/7 det e därifrån jag har ärvt min glassberoande...
Det konstiga med min bror är att han äteg mer glass på vintern än sommaren. Han tycker det är mycket myssigare att äta glass på vintern under ett täcke och titta på film.
men aja nu har jag tjatat ut det med glass.
Hörs senare.

nu måste jag städa lite

aja nu ska jag hänga tvätten och sen ska jag titta på this is it. yay men innan så ska jag lyssna 2pm en koriansk pojkgrupp. FRÅGA INTE!

Ellen

Så här är det med mig och min syster när vi skrämmer upp varandra. Vi ligger nere på golvet och asg åt varandra. Vi lyckas alltid skrämma skiten ur varandra!
Men nu skrämmer Ellen taylor swift!

Asså älskar henne.


vad jag hart gjort

tja förlåt att jag inte har skrivit ett piss i två dagar men nu berättar jag lite kort.
torsdag skrev jag lite men ni vet inte den riktiga historian som hände mig och eva vi var ju värsta blåsta när vi kommer utanför södertälje;P På bussen så gjorde vi en nya låt tillsamans som heter GET A ROOM.....
hahaha bara vi två förstår det.
FREDAG- barnvakt helt själv åt en 6 månader unge som är en ängel :D
Idag- åkte till stan en sanbbis köpte armband till mig själv kunde inte motstå lixom och så köpte jag en till present till kusinen och så åkte jag tii saltskog.
Skulle köra biljard men den var upptagen så jag och emily gick till jessicas port och väntade på henne att komma ut i en halvtimma. Men tyck inte synd om oss, vi tog massor av blider som ni kanske ser lite senare;P men aja vi fick nog så vi gick hem till emily för jessica kom aldrig ut! Vi gick hem till Emily och åt en mumsig kladdkaka..mmmmm.
Och så åkte emily o jessica till maxi medans min taxi (pappa) Kom.

när jag blir stor så vill jag bli som

när jag blir stor så vill jag bli som:

 &

I love u ellen!!!

jag sov kl 5 ocoh vaknad kl 8. ÄR de normalt, fösökte somna om men det gick inte så idag så har jag bara sovit 3 timmar..
Städade mitt rum men jag ska städa hela huset imorgon för jag orkar inte just nu. Om exakt en timma så tar jag bussen till skärholmen. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig, kommer säkert ta på mig någt snabbt och något som inte kommer matcha vad jag har på mig. Men jag kan inte välja nu för jag kommer bara få klädångest och jag orkar inte med det.
Aja ska lyssna lite musik eller nej jag ska ner och titta på ellen :D

Taylor+Taylor= TAYLORS

Jag hade rätt. TAYLORS dejtat vist varandr och här är mitt bevis! Men jag kommer inte avslöja vilken sida jag fick informationen ifrån ;)
Taylor Swift Taylor Lautner Shopping DATE

DÅLIGT enligt mig

ska bara skriva att blogg.se är så fittiga! de låter inte de som ska logga in efter klockslaget efter 12 fram till 4 . Aja idag planerade jag det precis två minuter före 00.00 så loggade jag in, vist e jag smart?
jag loggade in för jag viste att jag skulle skriva sen(NU).
men ändå man måset anpassa sig efter deras tider som suger så hårt.
Hahahahaaa jag svär att de kommer säkert stänga bloggen nu XD men man måste vara ärlig och måste få uttrycka sig.

Men så kan man oxå se från andra sidan. DE kanske har många elever sm har bloggar här så de måste stänga av så att vi elever sover. Men ändå det låter så dumt men vem vet varför man inte kan logga in då.
varför ändrar de inte det från 3-7 eller från 4-8 ?

Men nu när jag satt och skrev inlägget så tänkte jag att gå in och pröva, det funkade. yay nu behöver jag inte anpassa mig efter blogg.se . eller så var det fel igår, men det e bra att det funkar nu och jag får hoppas att det aldrig blir så med mig :P

puss puss ska sova nu

8 inlägg på 2 timmar, snacka om reckord

Oj vad klockan är mycket nu, måste faktisk sova ut lite nu.
Vet ni vad jag gjorde idag? JOO jag var barnvakt, fick duscha 2 gng ICKE ROLIGT ATT DUSCHA!
aja jag orkar inte skriva vad jag har gjort idag....

Fast jag har skrivit 7 inlägg och med den här blir det åtta. Har gjort 8 på två timmar, shiiiit snaka om att jag slösar min tid framför datorn än att sova.

Ska bara lyssna på sista  låten och sen är det sängen som gäller för mig


her we come

Vad jag ska gör imorg? oj jag menar idag :P
Joo jag ska åka med my booo to skärhomen.
MM de ska shopa och jag skä spändera min tid på att äta där;D hahahhaa men jag måste vakna imorgon bitti kl 8 för att ta pengar från pappa. OM jag inte vaknar så blir det ingen mat imorgon för mig.
Aja jag måste faktist sova nu ska ju åka kl 1. och nu är kl 3, kommer jag vakna? kommer jag hinna blogga imon ? vem vet..

de hÄR låtar lyssnar jag på just nu

låtar jag lyssnar mäst på, just nu!
  ( (den här låten är bra!) alla låtar som jag har valt är bra

 


jag hade rätt shalalallalaa

Nick Jonas SOLO ACT CONFIRMED

Nick Jonas SOLO ACT CONFIRMED

Nick Jonas is going solo, according to Denise Jonas. She told Parade: 'Nick is working on a solo act, it's called Nick Jonas and The Administration. Shhh! He's at the photo shoot for the album cover right now.'

On Kevin & Danielle marriage: 'Kevin and his fiancee Danielle have set their wedding date, but it's completely private. Danielle, bless her heart, is from a great little Italian family. She is everything I ever prayed for and hoped for Kevin.'


klockren asså

Den här var den vidioen som jag skulle lägga ut för den var så bra gjord. lyssna på texten och titta på videion så jävla bra asså!

80 talet

Som ni ser så älskar jag skriva skvaller om desniy känndisar...
Miley cyrus bilder från ´´wonder world tour book´´ liknar som om det var 80 talet.
Miley Wonder World TOUR BOOK TreatMiley Wonder World TOUR BOOK Treat
Miley Wonder World TOUR BOOK Treat

Så orättvist!

kommer ni ihåg typ förra året när miley´s skandal. Att hon var för lätt klädd och allt.
Men när taylor lutner som är oxå lätt kläd så bliv dt inte så stor skandal som MILEY´S. Det var inte ens en skandal när han gjorde det till new moon! Är inte det orättvist? Han var oxå mer lätt klädd en henne............

MILEY
Shirtless Taylor Lautner VS. Sexy Miley Cyrus Pictures DOUBLE STANDARD?
TAYLOR
Shirtless Taylor Lautner VS. Sexy Miley Cyrus Pictures DOUBLE STANDARD?

Vad jag kommer ihåg från igår

tja nu ska jag berätta lite om igår, jag var hos Emliy som ni redan vet men så skulle vi gå och överaska jessica men sen så messade vi henne när vi var halvsvägs hem till henne och hon var i pizzerian. Vi gick  dit och möte henne och hennes mamma och hennes bror som jag inte snackade med.
vi gick typ dit för att upp hennes mat, hhahahahha nää nä skämta bara.
Men så körde vi biljard, det var ME mott Jessica och självklart lät vi hene vinna. hAHAHAHAHAHAA.
Sen så väntade jag på min svarta taxi XD hahahhha skämtade bara jag menar min mamma som typ alltid kör runt mig och hon kör segare än en snigel går. Går sniglar ens????

Men så var min dag i saltskog men jag kan typ inte komma på ett piss vad jag gjorde efteråt:S

Jag börjar faktisk bli orolig för jag kommer faktisk inte kommer ihåg :/


saltskog

tja jag vaknada och så åkte jag direkt till emily, nu sitter jag i hennes vardagsrum och surfar lite medans hon ska äta mat. Hon kan inte gränsen när hon ska sluta käka ;P

Idag var jag skit sur på blogg.se man kan tydligen inte skriva ett inlägg mellan 00. -4.00 asså jävla idioter de tänker inte att det kanske fins folk som vill skriva då!
Men aja nu ska jag lägga in en vidio den är så klockren asså :P
neeej jag ska lägga in den senare för nu ska vi ut..vÄntar bara på att emily ska ta på sig byxor så sticker vii

den som sminka henne borde få sparken

Asså hon liknar en clown här, så jävla fulllllllllll..
Selnea Gomez Atrevidinha COVER GIRL
den som sminkade henne borde få sparken!!!

Taylor lutner & Talylor swift on a DATE?

Taylor lutner & Talylor swift on a DATE?

Taylor Lautner Taylor Swift Dinner DATE?
DET har ryktast i ett tag nu att de dejtar. Alla vet att de spelar in en film tillsammans men nu sägs det ätt de är ihop, okej inte ihop de dejtar varandra. Men jag vet EJ om det är sant... Vi får veta om det om en vecka eller nåt om det är sant...


Taylor lutner & Talylor swift on a DATE?

Taylor lutner & Talylor swift on a DATE?

Taylor Lautner Taylor Swift Dinner DATE?
DET har ryktast i ett tag nu att de dejtar. Alla vet att de spelar in en film tillsammans men nu sägs det ätt de är ihop, okej inte ihop de dejtar varandra. Men jag vet EJ om det är sant... Vi får veta om det om en vecka eller nåt om det är sant...


joe jonas

Asså en av mina favoriter har lungnat ner sig.. Han har typ slutat vara joe, den galna killen som jag älskar.
Han verkar nere, han är typ inte lika glad som han var föut eller lika crazy.
Jag svär det är den här perioden alla blir deepiga till och med de galnaste personerna på denna jord. Tex. som mig och joe jonas ;P
Men asså han måste bli som förr, annars suger det :/
men asså man blir ju mer ´MOGNARE´ eller vad man kallar det nu, under den här perioden och sen när sommar äntligen kommer är man som sig själv och är en galen BIAATCH...
Men asså nu så sitter man bara hemma och lyssnar på musik och tänker, man tänker hela dagen på allt och inget typ..
Men nu ska jag sluta ge exemplarer fråm min pers sektiv(?) och ska lägga upp en bild på honom som togs igår på joe jonas där han är lungn och går runt för att börja shopa.
Joe Jonas Shopping With Guy, Girl FriendsJonas Brothers Dominican Republic Arrival (Förigår)Joe Jonas Shopping With Guy, Girl Friends
Asså han är inte den heta jonas broden. Men han blir ju bara hetar och hetar för varje dag snart är han nummder one jonas broden XDJonas Brothers ROCK SANTO DOMINGOJonas Brothers ROCK SANTO DOMINGO
och nu blir den sista bilden på honom, när han är uppe på scen och arbetar typ..

Jag kan säga er att jag är en riktig shopaholic

tja nu är jag ämtligen hemma...
oh tack gode gud.
asså första gången jag köper något från cubus. Och lyckades spendera bara 1.500 där. Är man shopacholic så är man shopacolic.
asså min mamma är ju värren än mig när det kommer till att shopa började vid elva och slutade vid sju :/ fick ta lunch paus för min mamma måste äta annars kommer hon svima och vara värsta käringen mot mig.
Men men jag åt lite kebab och sen så åkte jag till solna en en gång och åt där tre slizar pizza.
Yay är glad köpte en anna vinter jacka men mycket snyggare;P i am in love asså♥...

Men jag tror att jag blev mycket gladare när jag köpte cafe cooler. Blir alltid lika glad.. Det är ett måste när jag är närheten av 7-eleven lixsom.

Har lite tränings värk av allt bärande, asså ni kommer se ett par grejer som jag har köpt. Men det är om jg hittar minneskort läsaren som är någonstans i min brors rum... Om man går in så hittar man aldrig ut, jag varnar er gå ej in XD

ska avslöja ett av mina dagens köpa, DER är en choock rosa klocka som ni kommer dö för när ni ser den.. Eller jag köpte inte den tog den bara från min pappas affär.

Om ni vill ha en RIKTIG RIKTIG snygg klocka så säger jag till er, åk till st:erics gatan, Affären heter watch och där finns det riktiga heta klockor säger jag er!!!! Jag fick ångest och kunde inte välja vilken klocka jag skulle välja men den här föll jag vid första ögonkastet <3

Ska sluta gör er alla avundsjuka nu. ska sluta skriva nu.

 

puss puss


en dikt från playahead.se

Jag är svag idag, så jävlas inte med mig.
Jag är stark imorgon, så jävlas inte med mig.
Jag drömmer idag, så väck mig inte.
Jag har drömmar imorgon, så försök inte att ta ifrån mig dem.
Jag gråter idag, så lämna mig ifred.
Jag skrattar i morgon, så låt mig vara lycklig.
Jag sjunker idag, så låt mig sjunka till botten.
Jag svävar i morgon, så låt mig flyga iväg.
Jag är tom idag, så låt mig vara tyst.
Jag är fylld i morgon, så låt mig dela med mig.
Jag går ut idag, så låt mig frysa.
Jag är varm i morgon, så låt mig värma dig.
Jag är bara halv idag, så hela mig inte.
Jag är hel i morgon, så låt mig vara din bästa vän igen.

Jag gick nyss igenom min "blogg" på playahead, där jag för övrigt heter EMILY. Haha. Fina dikter där va? Beskriver mig just nu, mår inte bra måste jag säga. Allt är skit just nu. Menmen...nu ska jag föna håret sen åka ner på stan med mitt lyckopiller jessica. Kärlek till er alla...<3

FS fs. Paow

Godmorgon. jag hinner inte blogga så mycket idag, ska shopa lite.ska åka till en butik som heter igor sport och sen drar vi till lijeholm gallerian.
Asså jag är sjuk stressad.
Det är en soptipp i mitt rum jag typ hitter mina kläder som jag ska använda på golvet och nu försöker jag hitta rena strumpor men alla är smutsiga :/ Men aja nu ska det bli lite skvaller.

Ni vet falsksanning blogg (FS) hon skriver skit om alla andra bloggare.
Paow fick nog så hon polisanmälde henne ett par gånger men igå´r fick hon någ så hon stängde henne blogg XD men ändå inte så roligt, typ  vart ska man hitta all gossip nu då ....
men ajja ska dra nu men ena strumpan på.

shhuhuhlullulu


huvudvärk är EJ roligt!!!!

tja jag är helt slut efter mina huvudvärk hela dan :/
ej skönt kan jag säga er.
denna helgen har jag spänderat i min syrras salong för vi bygger ett rum i hennes salong som hon kommer använda.
Jag är helt slut har torkat och dammat av hela jävla salong, icke roligt när man har huvudvärk. Det är inte ens roligt i vilket fall..
men aja jag ska gå och sova på sofan poch kanske messa till ett par vänner som jag inte har snakat på ett tag, saknar de. eller DET XD
hahahaha asså jag är störd men nu orkar jag inte med daton, ska till donken om jag orkar gå till solna centrum, kanske käk LITE INNAN VI ÅKER HEM..
men shlululullu hörs imorgon.. Eller kanske inte, jag ska ju åka in till sthlm för att köpa vinter jacka och en tröja som jag vill ha nu men nu räker det jag ska gå sova tills vi åker här ifrån...

Äntligen

äntligen så har joe jonas klippt håret kort igen.. det passar hnm mycket bättre än långt hår.
Joe Jonas SEXY NEW SHORT HAIRCUT!

we want food food food!

tja nuu är jag valen och är i solna i min syrras salong... vi har fixat ett par grejer här....
aja har inget att skriva om..
ohhh shiiit vad hungrig jag är men nu ska jag faktisk äta, och tvinga resten av familjen oxå att äta med mig :)

you ain't gonna see me say the last goodbye.








Bläddrade igenom en massa bilder som finns på min data, som bör visas inför er alla haha. Fina bilder.

- Emily

mirna istifan + emily li.

Länge var vi som en enda person :) jag saknar dig mirna, i really do. Drama har kommit ivägen för oss och jag tror att vi missförstår mycket av det vi säger till varandra. Men memories never fade, faktiskt. I love you murrnaa, och jag hoppas på "ME" 4life.

I'll stand by you through ANYTHING.

finns det något finnnnare ...

men den här tycker jag om eller nej jag tycker inte om den jag älskar den :P


man känner sig så speciel..

inte så värst bra som jag trodde

ass¨jag älska den här det är en klassisk asså. läst den hela och sen läst börja ner ifrån och läs uppot



men den var inte lika bra, jag läste bara de två första raden och sen trodde jag att det var den jag menade men den är inte lika bra som den jag menade men den här är en okej en...

fittiga södertälje

idag så sorry för jag han inte skriva ngt.. vaknade av ett samtal som ledde till soln XD
såå jag åkte till solna centrum och tittade på kläder tror jag ska dit nästa vecka ska köpa en jacka som kostar 1.300 och sen ska jag köpa en basic tröja men så jävla het den går runt 100 spänn, assw snacka om billigt !!!!
aj sen gick jag till min syrras salong och massor hände där. träffade hennes pojkvänn som var asströt, han liknade en svensk byggare när han är trött XD aja jag ska inte vara elak han är jätte snäll. Han är den första pojkvännen jag har träffat och varit jätte snäll mot honom men alla andra var jag dryga mot :P
Aaa sen åkte jag hem till syrran men vi var utlåsta :/ så jag ringde min älskade pappa som plokade upp mig och så åkte vi in till en kiosk och åt glass. Älskar min pappa fast vi aldrig pratar bara om det är RIKTIGT viktigt och om jag behöver pengar....
jag ville åka mot kiosken istället an att åka hem och vara med mina kusiner som jag är typ läss på :/ jag är typ läss på ganska många just nuuu...
Känns som jag  skulle behöva flytta från fitt södertälje och börja om på allt. skulle kännas 1000 gånger skönare..
ska leta efter bra och snygga lägenheter i sthlm och så säger jag till mina föräldrar för de är oxå läss på fittiga södertäje...
Destu längre från familj du kommer destu mer älskar du de...(behöver inte leva med deras bullshit då !!!)

aja ska vila ut mig är ganska trött. ska ju till kyrkan, hmm undrar varför jag går dit????

sova hela natten

tja sorry att jag inte skrev något igår men jag gjorde inget specielt. bara att jag hade en asssss rolig idrot igår och vara lite galen efter åt men annars var skolan tråkig som alltid. Sen skyndade jag mig hem för min älskling var här och sen så kom det kusiner hem till mig som jag inte orkade med.
Men igår var jag inte på blogg humör!!!!

jag sova till justin bibers ljuva röst

kom hem och tittade på mammas pojkar.. Asså bobbys mamma är så jobbig, de flesta syrianska/arbiska mammor är som henne. Nu vet ni alla svenska hur jobbigt det är med våra mammor, ni som klagar att era mammor inte bryr sig spe. mycket men om ni vill byta så kan jag och ddu göra det XD
Aja strippan kommer åka ut  och hon är lebb och har barn....
Sen så tittad jag på inlås, tänk om det var jag som var inlåst skulle aldrig klara mig...Jag tänkte på det under hela pogramet och jag skulle dö av att vara uttråad och vara i min cell då om jag nu var inlås.
Skulle aldrig palla men tack och låv så är jag inte det :D
Aja nuu ska jag sova till justin bibers ljuva röst
jag sov på väg hem höll på att gå och lägga mig innan åtta, är det fel på mig :/
aja ska sova ut idag, för någon satt uppe och pratade i sin mobil hela jävla kvällen :/


hos syrran

tja. jag hade ju prov idag och jag tror et gick bra och med det tror jag att jag klarar mig(g)
:P
efter skolan åkte jag hem till syrran skule åka runt med bilen men det gick inte att öppna dörren, bateriet dog så vi sprang ner för en bake och köpte baterier.
Och sen så ville min syster att vi skulle gå snabbt men jag kan inte får såååå jävla ont i smabenet så jag sprang upp för bak jäveln med en ton vagn :P
asså jag putade på en vagn och sprang upp för en baka, och så kom den jobbig baken till parkeringen men jag gick vanligt:P
Men det gick inte öppna bilen så det var fel på atumatiska nyckel så vi försökte med vanliga nyckeln men vad hände då då börjar det pipa...
Såå gick det förbi en svensk familj och stirade på oss som om vi snodde  bilen..
Men aja så gav vi upp. Och jag fick puta upp vagnen upp för en till bake men den här gången joggade jag lätt.
Jg var hos henne till kl 19.45 exakt XD
Vi tittade på film och myste lite och sen myste jag lite med hennes son som låsas hosta för att få min uppmärksamhet..

PROV ;(

shululu jag säger bara att sean banan äger...
han får mig alltid att skratta till jag gråter fast jag har sett videion om om om igen ca 30 gånger så skrattar jag lika mycket som första gången...
Aja nu ska jag sova...
jag vill bara säga att jag håller med honom när han säger kötttttt fifhan!!!!
aja måste få skönhets smön för imorgon har jag prov och jag kan ingetting..
vet inte ens vad det handlar om :/

mina idoler

jag kom precis på mina största idoler.
Som sagt De är mina idoler, de har humor, de är skit gryma på deras job( det vill säga skådespela) och de Äger.. jag dör av garv när jag tittar på någon film eller serie som de har gjort, asså bokstavligen de är mina förebild.
vill bli som de när jag blir stor...
1- Julia louis-dreyfus
2- Matt LeBlanc       
3-Lisa Kudrow              

De har en stor talng , därför är de mina idoler...
De får mig att skratta så mycket att jag börjar gråta varje gånge, vill bli lika bra som de <3

;)

tja jag har inte gjort så mycket idag.
var i skolan, för första gången så tyckte jag att skolan skön att vara i, som i förr i tiden.
Det var sååå skönt att vara för mig själv idag och bara lyssna på musik och tänka på allt och alla.
Det var länge sen jag tänkt på sånna saker, och jag kom fram till att jag har sänkt mina betyg och så kom jag oxå på en annan sak men om jag delar med mig så kommer FLERA var sura på mig!!!
Och jag orkar verkligen inte med DRAMA just nu...
Som sagt det var skönt att jag bara lyssnade på musik och tänkte för mig själv...
Shiiit jag tror faktisk att idag har varit den tystaste dagen  av alla mina dagar i skolan...

Så stack jag till syrran och var barnvakt, råkade sova med markus när han skulle sova, hihhi...
Lyckas alltid sova med honom. Aja jag fick panik s jag tog på mig kläderna och sprang till bussen som jag missade:/ och när jag väl tog den så missade jag en annan buss:? sååå typiskt.
Aja jag fick panik för jag har prov imorgon och jag vet inte vad det handlar om, måste plugg....
om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag kommer plugga alls idag.

Aja idag har det varit en lyckad dag för mig ;P
Jag spenderade min dag med det två bästa sakerna i mitt liv. Markus och Musik...
Skulle aldrig kunna leva utan de två !!!!!

mm brown sugeahhh

tja vad jag älska den här personen.
i will always him..Chris brown.
har försökt undivika honom när alla började gilla honom men jag kan inte, han är så het.
Brown suger,mmmm ;)(dregel!)
 asså sååååååååååååå het, och han har still.

jah kommer ihåg när jag ritade av den här bilden av honom och den blev ganska bra men jag tappade bort den :/

POLISEN ???

tja jag fick precis ett brev från polisen :/
vad har jag gjort?
jag kan ialla fall inte komma på något som jag har gjort...
jag är så närvös, det var inte bara jag som fick den.
det var även min syster och min föräldrar..
undrar vad det är:O men vågar inte öppna den.

men nu ska jag springa ner för att titta desperate housewifes..

POLISEN ???

tja jag fick precis ett brev från polisen :/
vad har jag gjort?
jag kan ialla fall inte komma på något som jag har gjort...
jag är så närvös, det var inte bara jag som fick den.
det var även min syster och min föräldrar..
undrar vad det är:O men vågar inte öppna den.

men nu ska jag springa ner för att titta desperate housewifes..

POLISEN ???

tja jag fick precis ett brev från polisen :/
vad har jag gjort?
jag kan ialla fall inte komma på något som jag har gjort...
jag är så närvös, det var inte bara jag som fick den.
det var även min syster och min föräldrar..
undrar vad det är:O men vågar inte öppna den.

men nu ska jag springa ner för att titta desperate housewifes..

trött trött

tja jag är hemma idag.
anledningen ett personligt skäl + så sov jag utan täcke typ i en halvtmma så jag fick skiit ont i magen fram tills 11 då allt blev normalt igen.
Anledningen till att jag inte skrev något igår var för jag inte hade tid och inte bara det jag orkade inte med någotting alls igår.

idag ska jag bara vara hemma. Orkar bokstavligen inte göra någotting idag.
Kan någon berätta hur man laddar ner windows word, jag kan ju inte skriva ner min uppsats nu :/
aja jag är typ nyvaken så jag skriver mer senare...

orka vakna på morgonen

tja nu ska jag lägga mig.
jag tror att jag inte ska skipa den första lektionen som jag typ altid gör. och emily om du läser det här så ska jag ta stan bussen. jag hatar verkligen lina hage bussen :/
7.30 ska jag ta den om du nu vill ta samma buss som mig..

aja godnatt


ps. peace

4-1

jag glömmde att säga att assyriska vann med 4-1.. grattis tilla alla assyrier.
jag tittade inte på hela matchen orkade inte.

ps. min föter blev issssss kalla. fick byta skor med emme, hon hade uggs som var så jävla sköna asså

så fittig av mig

tja jag har inte kunnat skriva ngt idag för emily väckte mig runt kvart över ett och sa att jag skulle ta bussen om en halvtimma så jag var lite stressad.
som tur så träffade jag min pappa innan jag gick ut så jag fick med mig lite pengar ;P
vi åkte till matchen och träffade eva också där.
jag åt frukost/lunch en hel jävla liter yoggi asså jag mår inte så bra.
Efter matchen åkte vi till donken för jag var sugen på cheesburgare fast jag mådde skit dåligt:/
och så messade eva att vi skulle hem till henne och titta på gossip girl men jag mådde dåligt och ville sova.
så jag tackade nej men emme tackar aldrig nej så hon åkte hem till henne efter vi var i donken.
på parkeringen så var jag så fittig mot emily hon ville typ krama mig eller vad hon än ville gör så jag tog bort min hand och skrek vad gör du och sen så putade jag henne. hon typ asg fast jag var så jävla fittig mot henne.
asså sist tio min med emily vara jag en riktig fitta.
men jag typ sov ute på köpangatan busshållsplats tills bussen kom jag höll på att missa den!!
och så sov jag hela vägen hem typ i tiom min. och så när jag gick så typ slocknade jag några gånger var helt borta. Jag höll på att ramla flera gånger.
Och jag han med min söndags serier :D
ja så har min dag varit....

så snyggggt

tja jag är fortfarande uppe.

Tänker lägga upp en blid som jag tog från aftonbladet och det sog flop eller hiss, jag tyckte det var hiss men de flesta tyckte det var föa mycket. men aja nu visar jag bilden.
så jävla grymt att ha den när man är ute och festar typ. och den klär henne med hennes kläder.

läskigt

asså nu är facebook lite skrämande. alla quizz jag gör har så jävla rätt.
typ vilkenlåt passar mig bäst så fick jag party in usa, och sen vad för killar jag gillar killar som e heta och bara är en fling och sen vilken kändis jag skulle passa bäst ihop med men tyvär kommer jag inte ihåg hans namn men jag vet vem han är...
men min punkt är att de har så jävla rätt.. its so creepy man :/

mm donken säger jag bara

shit läste preci det hära anonsen i facebook, fyfan vad bra deal asså!!!!!
Ät GRATIS på McDonalds
Registrera dig på adinbox.se och börja samla poäng helt GRATIS för att få ett presentkort på MCdonalds.
GillaSluta gilla
Du gillar detta.
Fler annonser
visst e det bra ! asså bara jag som lägger märke till sånt lixsom;P

whackey girl, yes mam thats ME

jag gjorde ett test på facebook. det handlade om vad jag är för person på bilder och jag fick ``Whacky Girl``typ tokig tjej.

och alla vill vara i närheten av mig för jag är så rolig. Och jag får alla av min närhet att skratta hela tiden. så stog det och de hade så jävla rätt.
Och sen kom det hära bilden upp som ska förstella den ``whackey girl``
aja nu ska jag forsätta med olika quzzar och sen ska jag sova med musik i öronen som jag har precis nu <3

z

http://www.youtube.com/watch?v=uMbK-YufYlE

assyriska

tja kom precis hem, alla var trötta så vi åkte hem ganska tidigt :/
har duschat en snabbis, nu känner jag mig pigg o galad..
jag orkar inte så mycket nu så jag kommer säkert skriva senare om några timmar.

A just det imorgon är det  ju match med fri entre.
så syns där alla.
Asyriska match alså

yoggi

tja nu har jag bara surfat runt.
men nu räcker det för jag ska åka till min syster och titta på en indisk film...yay.
är så stressad för jag håller på att v'lja kläder och jag dricker yoggi som är min lunch och middag....
Jag är för tröt att äta ute så jag orkade inte.. men puss puss hörs imorgon efter kyrkan och fiket..


xoxoM

Dance Flick

tja jag har precis titta klart på min film.
asså den äger..

hahahahha skratta så jävla mycke och den är så jävla sjuk rolig säger jag bara.
titta på den och säg sen vad ni tycker om den;p


Vad ska jag göra idag?!

tja jag vaknade runt halv ett.
och jag gjorde frukost åt mig själv :) är hur lycklig som hälst för jag klarade av det...
det var jätte gott jaggjorde omelet mmm mums asså....
igåår kunde jag inte skriva inlägg för jag åkte hem till min syrra och sen köpte vi mat hem och när vi kom hem så var klockan runt 8 så vi tiddae på idol åt snacks... Men åt inte allt, imorgon forsätter vår filmkväll.

Vad ska jag göra idag?!
jag tror jag måste städa rummet, det liknar ju som en soptip man kan typ inte bo här , hahaha :D
sen blir det film dags för mig, min andra film för idag.
Och sen ska jag käka ute ... '


xoxoM

röd tomat som glänser XD


kom hem för 45 min sen.
var i skolan typ i tre timmar sen orkade jag inte mer så jag och jessica åkte ner till stan och åt på donken ;P
hhahaha tycker synd om alla er losers som åt soppa i skolan..
Aja hade det roligt idag och sen så spotade vi på affär fönster på stan, och sen så pratade vi med en död räv XD
hhhahahahahaaaa jessica du var så jävla ledsen att jag bara vill ligga på golvet och skratta tills jag grät men fick hålla det inombords mig för manen som jobbade där trodde att vi skulle snå ;D
Aja har kalas idag, ska jag gå? orkar jag?
nej jag ska inte gå, ska vara barnvakt åt min älskling....
Aja idag så fick vi några skratt, få men roliga...



ps. jag skrev inget igår ja jag vet. hahaha vill ni veta en rolig grej?
jag bryr mig inte om ni säger nej för jag tänker ändå berätta.
igår så solade jag i en halvtimma och nu är jag en räd tomat...
idag så någon att jag liknade en röd tomat som glänser XD

xoxoxM

lady gaga är så grym

shitt vad cool den är..
vill bara dela med mig för jag är så SNÄLL
det är hello kity klänning

mmmm bageri mmm...

hej kom hem för en timma sen typ.
var i skolan, skiit tråkigt.
senáre ska jag åka till syrran och fika med familjen ;)
igår så gjorde de ju kanelbullar, det känndes som om det var ett bageri hemma hos oss igår när de bakade.. mumms mumms säger jag bara.
jag skulle åka och sola idag men emme hade glömt ta mä sig pengar:/ får göra det imorg...


åhhh vi kommer typ vara ute i fyra timmar och fri idrotta, det kommer vara skit kallt!!!!
jagtror att ´jag kommer bara stå där men jag tror inte jag kommer vara där hela dan...
aja nu bablar jag ju bara på...


måndag

måndag.
- var i skolan.
-stan. med emme o eva.
-solade
-åkte hem
-var hemma i en halv timma sen tillbax till stan
-min kära dans
-dog i dansen
-åkte hem duschade
-var med min älskilng
-myste med markus
-han åkte hem och jag grättttt, hahahh skämta bara

ajajjaja jag har skiiit tråkigt asså. kan man ha tråkigare eller

söndag.

Jag var i kyrkan och sen så åkte jag och fikade på donken.
Typ i 45 min. och sen åkte jag hem och byte tröja.
Så åkte jag tillbax till stan men det här gången med brosan och vi gick till bion.
asså jag tycker verkligen om filmen, det var FAME. Den var så bra asså.
innan vi åkte hem så köpte vi lite gosaker och sen åkte vi hem...
Och så han jag med mina söndags serier :D



varje söndag är det fika på donken och söndags serier....

festa hela kvällen

tja tja
har vaxat och duschat nu.
ska bara välja kläder så sticker jag till stan med emme o jessi.
vi ska bli bruna idag :) hahaha mer som jag ska bli röd, blir alltid röd när jag solar :/
Sen ska jag komma hem och ska städa snabbt mitt rum. ska fuska lite :/
och sen ska jag på fest viho fest fest....
aja nu är jag sjuk stressad hörs senare idag om jag orkar ;)

xoxoM

vill inte vakna

tja...
vaknade för en timma sen. min syster väckte mig för hon hade klädångest. det går i familjen....
Så nu siter jag med kläder överallt runt om mig. hela golvet är täckt med kläder och skor. gissa vem som kommer få städa upp allt, mmm just det jag....
det suger att dela rum med min syster för det finns varje dag kläder överallt.
det är skönt när hon siver i brosans rum då är det inte lika stökigt... då är det bara mina kläder överallt. '
men igår blev jag överaskad min bror är tillbax... Visste inte det men träffade aldrig honom för han var ute hela kvällen.. Aja nu ska jag läsa skvaller ;)



xoxoM

VARFÖR SPELA SMART?VARFÖR FÖRSVENSKA DIG?

OM DU NU LÄSER MIN BLOGG. TROR INTE DET FÖR DU TYCKER JUH ATT JAG ÄR VÄRDELÖS. 
 MEN  OM DU NU GÖR DET SÅ VILL JAG BARA SÄGA:


ALLA HATAR DIG DU ÄR SÅ JÄVLA FALSK.
SLUT FRÅN VÅRAN SKOLAN, DU OCH DIN JÄVLA GÄNG SOM ALLA HATAR (BOKSTAVLIGEN!!!)
VARFÖR SPELA SMART?VARFÖR FÖRSVENSKA DIG?
DU KOMMER ÄNDÅ INGET VART MED DET TÖNT!


HAHAHAH OCH DU FATTADE INTE VAD `SLUT` STOG FÖR I MIN MOBIL, HUR TRÖG ÄR DU IGENTLIGEN xD 

gatuunge

idag har jag varit iskolan. hade idrott i första lektionen och sen hade vi två timmars lektion så vi tjejer passade på att åka in till stan och åt på donken =)
Jag kommer inte ihåg så mycket från skolan idag.....
efter skolan så var jag o eva kvar i skolan och så gick vi lite runt i geneta. Vi tröttnade så vi gick till linda och skulle väcka henne från henne att sova som hon alltid gör efter skolan, hon var tråkig så vi gick vidare.
gick litem runt i ronna sen gick vi in till edvar köpte skit god chips och billig och så köpte vi skit äckliga nötter.
Vi hade inget att göra i ronna så vi gick vidare till lina hage och så gick vi hem till gosia.
hahahah vi gick till svergies 90210 XD skit snyggt men jag har sett snyggare om jag ska vara ärlig...
vi gick ganska mycket i lina så till slut hamnade vi i gosias vardags rumm och tittade på tv.
sen åkte vi hem för eva orkade inte gå längre...


Komm hem runt sex, hade inget att göra så jag och min kusin gick runt i hovsjö... Snakade skit om alla tjejer i hovsjö typ och så hmnade vi vid fotbolls planen och sen hamnade vi på första gårgen men sen frös vi arslet av oss så vi gick hem runt åtta. Nåt sånt.


Imon kommer tjejerna hem till mig, ska äta snckas och titta på film men vilken det vet inte jag :S

ointressant asså

Ja nu ska jag beskriva om igår.
åkte till skolan var där i en lektion och fem min. av en annan lektion sen åkte jag hem för jag orkade inte med skolan. Är så less ppå skolan men jag åkte hem för jag var sjuk. Jag var hur sömnig som hälst i skolan så jag åkte hem och gissa vad jag somnade på bussen. inte bara den som åker in till stan också den som åker in till hovsjö så trött var jag. Jag kom hem och så vaknade runt fyra och åt lunch/middag och så sov jag igen :D

jaåå så var gårdagens


är hur sliten som hälst

nu är jag äntligen klar med att platta håret, det gick snabbt idag..
Jag sov aldrig, jag lyssnade på musik hela tiden och tänkte lite.
Öhh det kommer vara mitt sista inlägg för idag för jag ska titta på ugly betty och desperate housewives eller hur fan man stavar det =/
Aja vill bara dela med mig lite.



xoxoM

skit tråkigt

tja jag kom hem för en timma eller två timmar sen.
Satt framför tven och tittade på ghostwisper asså den är jätte bra. Är det bara jag som har gråtit till den serien ?
Och så lagade jag mat till mig. Första gången jag lagar mat sen inann sommaren. Som tur så lyckades jag inte bränna något. Fixade korvar. Jag åt bara två och så var jag propp mät så den tredje slängde jag...
aja nu ska jag sova lite eller bara vila ögonen. ska lyssna på musik och vila ögonen.
Asså jag tycker on random musiker som  mitchel musso. justin biber, jonas brother typ alla disney stjärnor . men de är duktiga så det e därför jag lyssnar på de.

nu förstår jag varför de kallar oss dum, dumare,dumast. Men vi är inte så duma som alla tror. Vill vara vara roliga och då är vi litle tooo much crazy och vi bara skratttttttar hela tiden.
Men det eva sa idag efter skolan äger asså. Jag skrattar lika mycket som jag gjorde då, asså hon är så skön den tjejen. Oj amo det e ett hål. och resten får ni själva klura ut. hahahhaah du äger fottwin♥


dans som gäller =)

tja.
idag har det varit skit segt men ändå har jag skrattat ihjäl mig själv(som jag alltid gör).
var i skolan och sen åkte in till stan för skulle till biblan och fixa snabba cash men i talbok ist. Jag har ju dixlexi, har svårt attt läsa och allt det skit!!!
Så fixade det och sen gjorde jag ett par äranden i stan och nu är jag hemma.
ska bara hänga kläderna som är i tvätten och sen ska jag ta på mig danskläderna och sen åker jag inte till dansstudion.
Måste åka en kvart innan för ska prata med Receptionen och sen är det äntligen dans som gäller =)
Är så laddad men nu ska jag faktisk börja hänga tvätten.
jag tror inte jag kommer skriva något när jag kommer hem för jag ska hinna med att duscha träffa markus och titta på idol. Asså det är vår måndag grej som vi gör varje måndag och sen ska jag läsa ut en engelsk bok som jag kommer skriva om imon men jag orkar inte skriva så jag ska få snaka om det.

xoxoM

sommar kläder ut, in med vinter klädern...

hej min hjärna står still nu när jag ska skriva musik men det är för jag har inga känslor eller något bråk på g :/
men jag är glad för jag städade min gaderob eller mer som jag slängde alla kläder på mig när jag satt på golvet och så fick min mamma vika och lägga in de. Så tog jag bort alla sommarkläder och la in några vinterkläder. Lyckades inte hitta alla mina vinterkläder, men får nöja mig med de jag har i gederoben nu.


xoxoM

Lite tips

jag har bara lust att skriva en låt till lilla melodifestivalen.
jag skrev ett par låtar för ett par år sen men jag var för feg att skicka in det.
Jag svär det ska vara min nya projekt.
NU ska jag skriva en låt. Faaaan att man inte få skriva det på engelska för jag har flersa engelska låtar som jag har skrivit men ingen har fått lyssna på de XD
Men nu ska jag börja skriva  en låt :D
det är det bästa man kan göra.
det är enkelt skriv bara vad du känner på ett papper och sen sjung det och få det att låta skit bra och vola så har du gjort din egen låt :P
Och jag vet att det är lite fjantigt, men ofta man kommer med :/

kusin+fottwin=4ever

Jag vill bara säga tt jag älskar dig oxå.


fottwin 4 ever ♥

123 vad kommer efter XD. hahaha i tåget var det bästa. ingen förstår för vi fattar inte ens själva

xoxoM

snip snap slut...

filmen 7 miljonärer var bra men jag förstod hela filmens handling bara att se den första tio minuter av den. De handlade om en kvinna som gifte sig bara för att bli rik och sen så tar hon allt hennes man ärver och flyr, snip snap slut nu är filmen slut. Det var så obvious asså . ja så e det.

så äcklad

nu har äntligen mina söndags serier tagit slut.
under  den här timmen lyckades jag få i mig en maraboDaim och maraboLakris men de var inte så stora, men jag känner mig äcklad och onuttig. men det gör inget för jag har ändå två timmars dans som förbrännar typ en hel veckas mat :P
Aja nu ska jag se på 7 miljonärer. jag vet inte vad det är men ska ändå titta och sen sova.

puss

xoxoM

är det fel på mig eller är ni oxå så ?

tja tja.
igår så orkade jag inte skriva något efter bröllopet. kom hem ganska tidigt, runt fyra.
Jag sov halv fem och vaknade åtta. asså fan ta skolan den har fått mig att vakna tidigt fast man har bara sovit tre timmar typ. Vi hade det roligt igår, såg hela tjocka släkten. Det var ett tag sen ;P

jag tog masser med bilder men jag dock tyvär inte lägga in de på datorn. det är något fel och jag måste få reda på vad för det är inte roligt längre!!!

Nu har jag stor städat hela huset :/ jag åt typ en fjädre del av min mat, ska äta resten snart när one tree hill börjar :P jag har tänkt ut allt ju.
Asså igår hände det något skit pinsammt men glöm att jag berättar något för er, jag vill inte ens bli på mind om det. igår träffade jag oxå min kusin som oxå är 94a asså han var två meter lång, jag kom typ upp till hans armhålla!!! asså skämtar du med mig :/ MEn iaf så dansade jag ihjäl mig igår och blev hur svettig som hälst, MÅSTE DUSCHA IDAG. Jag hatar allt med vatten att göra, t,ex, dricka vatten, duscha, gå på toa osv....
och så drack jag lite igår, asså jag ville inte gör det bakom min farsas rygg så jag frågade honom och han typ ahh drick vad du vill. Jag var så förvånad för min pappa hatar alkihol men ja drack typ två stora glas.
jag kom på igår när jag drack att jag blir skit piss nödig när jag dricker alkihol, asså är det fel på mig eller är ni oxå så ?


aja one tree hill börjar nu. Kommer vara hemma själv idag, tack gode gud, Jag orkar inte med min familj idag.





xoxoM


mitt nya ord XD

hej nu har jag inte så mycket kvar.
Orkar inte ta på mig klänningen nu. Jag tycker inte att mitt smink blev bra, får vänta tills min syster kommer så får hon hjälpa mig lite ;)
Och mitt hår blev skit bra, men det tog säkert minst 1½ timma att fixa den. ibland så satt jag och surfade och då blömmde jag att jag höll på att locka mitt hår så det började lukta bränt hår men jag tror inte att jag lyckades bränna det idag :/  Och så fastnade mitt hår i locktånget, vad jag blev rädd trodde att jag skulle få kilppa bort det för det gick inte att få loss det men sen lyckades jag, om jag mitt hår skulle vara kvar i fem sec. till så skulle jag klippa mitt hår. Jag fick panik !!!
Vad ska jag göra nu ???
jag vet faktisk inte.
jag tror att jag ska ``lotia`` in mig. Ja jag vet att det är inget riktigt ord men jag hittade precis på det XD
det betyder ska lägga lotion på mig ;P
aja

xoxoM

ufft jag orkar ej

tja idag så är det min sista inlägg för jag kommer vara fullt upptagen. Jag har ju bröllop idag. Måste fixa mig.
- vaxa/raka
- duscha
- Förna håret
- locka håret
- sminka mig
- leta efter skor till min klänning
- ta på mig klänning och skor
- inta äta idag, förutom på bröllopet =)

Oj vad mycket jag har att göra, IDAG!!!

Hur kom jag hit?

hej.
Ja jag vet att jag inte skrev något igår men jag var så jävla upptagen hela dan igår.
först var jag i skolan sen så blir jag hämtade av syrran, vi åkte till stan, skopunkten och vivo. Tills sist åkte vi hem, vi tittade på idol och sen nattade jag hennes son, men sen plötsig så sover jag med honom. Så var min dag men det var bara en lite del av den :P

vilken är bra?

hej jag surfar lite runt. Försöker hitta en bra kamera nu står det mellean de hära.

1.Se hela bilden
2.Se hela bilden
3. jag kan inte hitta den tredje =/ tappade bort den..

lite lika eller ?

                                                        LIKA?

Kevin Zegers GOSSIP GIRL ROLE

länge sen =D


Gammal bild på mirna


Iförrgår på vår promenad

Hej på eeeeeeeeeeeeeer, haha det var sjukt länge sen, har gått in på denna blogg varje dag men bara inte orkat ta tummen ur röven och faktiskt bloggat. ;)

Idag har jag haft ännu en tråkig dag i skolan, är sjukt trött på allt och alla just nu, verkligen. Jag har inte ens nån anledning för att vara en pms hora men det blir bara så, tröttsamt tröttsamt... Jag ska iallafall byta om nu & sen åka till lina hage ;) ha en skitbra dag!! PUSS!

To end it like the start

hej.
 idag är jag hemma för det första gången, ska vara hemma idag.
Eller nej jag skämmta bara, jag ska ner till stan och sola och sen träffa ett par tjejer och sen vet inte jag.

Idag i skolan på morgonen var jag glad och pigg men för varje timme som  gick blev jag mer deppig och på bussen var det nog. Asså jag blir ju bara deppigar för varje minut som går, men nu tänker jag inte bry mig om dig längre.
Har försökt prata med dig. sms och allt det men nej nej du vänder din kind och går. Nu är det nog!!! Om du vill prata med mig får du prata men jag tänker inte slösa mera tid på dig nu räker det.

Men om du behöver hjälp eller något så hjäper jag dig men nu får du faktisk ta hand om allt. Jag är inte din hund som ska grunt och fråga varför du är ledsen och allt, fast du bara vänder kinden och går som om jag vore luft.
jag behöver inte dig, jag klarar mig helt själv. Jag gjorde ju det innan jag träffade dig.


Det är du som försötör allt, jag har försökt göra allt för att ha kontakten med dig. Men tänker jag inte slösa mer tid på det om du vill ha kontakt mellan oss så får du konatakta mig.
Men nu jävlar det,Tänker inte prata med dig eller messa. Vi får vi se hur länge vi inte pratar med varandra. Du kommer säkert förstå att du har mist en vänn om ett tag men det får du sköta helt själv. Orkar inte mer Med dig.

bye bye.

It's a 360 turn , Sittin' where we begin. Beginnin like here's the end.
We said let's not leave on bad terms, In between them bad words, could this be  right? Uh, huh
But are we gon' leave
When it's this good?
Damnit just cause
Seems this lovin's all for nothing
A happy endin makes it right
Cause it ends when you don't want to (don't want to)
And it makes perfect sense
To end it like the start
How do I explain
This nonsense to my heart?
A heart ain't a brain

RSS 2.0