SÅ KLOCKREN !!!!!!!

ASSÅ DET JAG SKREV INNAN VAR JAG SÅ JÄVLA IRETERRAD INTE SUR. MEN JAG HADE SÅ JÄVLA RÄTT, ELLER HUR ?

See how quick karma comes around
Sometimes I wish I would've never let you in
And then, wish I never met you

DET ÄNDA JAG SÄGER ATT JAG HAR SÅ JÄVLA RÄTT IDAG, BARA FÖR ATT JAG SKÄMMTAR HELA TIDEN OCH SKRATTAR SÅ BETYDER DET INTE ATT JAG ÄR DUM.
OM DU NU ÖPPNAR ÖGONEN SÅ SER DU HUR SMART JAG ÄR, MEN NEEJ NEEJ FÖR ER ALLA ÄR JAG EN DUM BRUNNET SOM BORDE VARA BLOND, RÄTT ?
MEN ALLT JAG SÄGER ÄR FÖR JAG VILL FÅ ALLA ATT SKRATTA, JAG BRYR MIG INTE OM NI SKRATTAR ÅT MIG MEN DET ÄR BRA ATT NI ALLA TROR JAG ÄR EN JÄVLA BLÅST TJEJ. NU KOMMER NI INTE ANA NÄR JAG KOMMER KNÄCKER ER SÅ JÄVLA HÅRT OCH INSE ATT NI HAR SÅ JÄVLA FEL.






XOXO M

MITT JOBB ÄR KLAR, NU NÄR ALLA ÄR GLADA =)

Föresten jag vill tacka alla som hjälpte mig igenom den perioden ni alla är änglar. Nu vet jag vem som är mina riktiga vänner. you know i love yall biaaatches <33 hahahha EXTRA MYCKET KÄRLEK (FÖRSTÅR NI) hahhaha insader skämt mellan mig och några andra =P asså varför är jag så jävla bäst, jag är tydligen den mäst roligaste personEN som j har träffat, asså ofta säger jag bara.
Jag kan få två tjejer att skratta  bara genom att skratta asså är jag bäst eller vad !!
Jag får alla människor omring mig att bli pigg och glada, det är mitt jobb här på jorden :P YOU KNOW IT.

nu vill jag inte att någon tar illa upp .

men jag och J blev dissade framför ögonen  på oss men vi fattade inte DET förs för en timma sen typ.
ASsså efter typ 3 timmar XD
jag ba du har smitats av min dumhet
hon ba hon typ asg sen typ sa man blir som man umgås med :P
sen jag ba exakt titta bara på eva och linda XD

asså förlåt men det bara så klockren tjejer XD



Felt like I was just a victim

idag har jag pratat om vissa personer med en tjej. Asså jag har märkt jag har lagt allt undan och har försökt glömma det men så snabbt jag kommer ihåg vad du gjorde mot mig som vill jag bara slå dig men nej nej nu ska jag inte gå tillbax till gammla mirna. Men varför vände du ryggen och gick och berättade allt till den personen jag hata mäst av alla människor på denna jord =/
Du sjönk så jävla lågt!!! kommer aldrig kunna lita på dig igen och det måste du väl veta men jag vänta på den rätta tidpunkten att prata med dig för jag orkar låsasSOM INGET har hänt längre, nu är det nog.

Jag fattar fortfarande INTE hur du kunnde gör det mot mig, det var så lätt för dig att bara vända ryggen. Men det var bra att detta hände för då skulle jag aldrig veta vem din sanna jag är, nu vet jag.
asså hur fan tänkte du, nu vet jag att du inte har en fucking hjärna, och om du nu har en,så vet du inte hur man använder det.


jag har så mycket att skriva men tänker inte lägga ner mer av min tid på en jävla svikare som  DIG.
Om du läser detta så vet du säkert vem det är.
Jag är inte så dum som du tror, viste du att jag drev med dig helften av tiden ? Viste du att jag viste ALLT, nej det viste inte du. Vem blev lurad nu, jag eller du ?


I can't pretend that
I'm alright
And you can't change me
'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry .I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'Cos I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye but why did it when i said it for the first time to you?
WEll you never got hurt by his stupied game, RIGHT?
My mind is gone
I'm spinning round
And deep inside
My tears ill drown
I'm loosing grip
What's happening


This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life



Cos it's hurting me to let it go
Maybe cos we spent so much time
And I know that is no more
I should have never let you hold me
Maybe why im sad to see us apart
I didn't give it to you on purpose
can't figure out how you stole my heart



FUck you !!! nu ska jag titta på idol missad lite av det :/ men ial=)


xoxoM



Äntligen hemma

hej nu är jag äntligen hemme efter vår promonad. vi gick ganska mycket men det var roligt. Typ huvudämnet var typ hunadr, vi berättade om våra hundar och sjuka historier om de.
vi gick typ i två timmar men det känndes bara som en timma, märkte inte av det =)
till slut gick vi på klippor eller vad det nu än var men det var roligt, det var som en hinderbanna. Man borde ha idrotts lektioner där ist. XD '
well thats it for now


xoxo M

Vilken heting (?)

hejsan .
Idag så känns det som de gammla dagarna där jag skolkade varje dag, men idag skolkade jag bara på en lektion för jag var tvungen att gå till maxi och käka lunch. Skolans mat är SKIT.....
Och min mentor typ käkade upp mig för jag missade en av hans lektioner idag, asså get a life. 

Men jag och jessi skulle till donken efter skolan men sen såg vi en heting så vi vara bara tvungna att ta samma buss som honom men han plankade. Asså för två år sen såg han ut som en jävla gorilla men asså shiit när jag såg honom idag så var han snygg. Men jag såg inte så bra för jag orkade inte ta på mig glasögonen Eller mer som  jag ville inte. Aja hela vägen hem så skrattade vi bara =)  Sen såh såg jag en kille som jag kände typ för länge sen och han typ stirrade på mig hela vägen hem fast jag tittade på killen brevid honom. Jessica blev lika röd som en  tomat för hon skrattade så mycket men aja kan inte skriva nu.

Ska ut och  gå med jessica och hennes hund. Och sen kanske vi går runt i hovsjö, vi får se men nu ska jag bara sätta på mig ordentliga kläder och ska börja gå till saltskog.

SEE YOU LATER ALIGATER :/

xoxoM

*3*

asså har ni hört britneys nya låt, den är bra . Annars så skulle jag inte lyssna på den. asså de flesta låtar som hon har gjort så tycker jag inte om de men den hära diggar jag den.
Den heter 3, det här en av det skönaste texten i låten
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves *ohhh*
Countin'



http://www.youtube.com/watch?v=7KoW08hdTrk&feature=player_embedded#t=203

Damp barn asså

Asså emily gick på hennes första ishoky match och då gick hon på ssk matchen. Vid halvlek så ringer hon mig för hon ville inte gå ut med alla andra så vi prtade lite, under matchen så han hon bli en riktig ssk`are och nu så typ messar hon mig och har damp för det förlorade i den sista sekunden. asså hon dampar verkligen. hur gör jag av med henne nu då ? hahah skämmta bara jag vet att du kommer läsa det när du kommer hem =P Men hon är dampig om det är ens ett ord. Men nu är det det för hon är det

en heting

´nu är det reklam en gång till. Är det bara jag som tycker att det helt onödigt att andreas har solglasögon inom hus. Asså försöker han var en tånåring ?
Andreas like, whats up with the glasses man ?


Men jag måste ju erkänna att han är ganska het. Asså inte för jag är typ ``into old men`` men han är snygg för att vara så gammal ;P 
aja nu har idol slutat, vad ska jag göra nu då ?
Får ju komma på något galet, som alltid..





vet ni också vem som är ganska snydd för att vara i hans ålder, peter jihde


Anna Anka

hej är det bara jag som precis fick veta vem anna anka var ?
asså varför har JUST hon blivit mest känd av hollywood frurar elle vad den nu heter. Asså vart än man tittar så ser man henne på tidningarna och media och allt det. Asså hon är ju ass ful, kan man bli fulare.
Se hela bilden






asså shiit vad ful hon är. asså till och med en åsna är mycket snyggar än henne. Vad hon har missbrukit botox säger jag bara. Nu varje gång jag kommer höra anka så kommer jag tänka på henne, synd för ankor är ganska sötta. Men nu har idol reklamet slutat. hörs senare. kommer dela med mig andra åsikter men just nu säger jag bara shullhlhlhlhlullulu

xoxoxM

idol

hej här sitter jag med morot i handen och bloggar :)
Jag skulle faktisk blogga när jag var hemma tidigar på dagen men jag orkade inte sätta mig framför datornannrs sitter jag kvar ganska länge men nu ska jag bara sitta i fem min för idol börjar snart :P
IAG jag solade aldrig idag ingen orkade följa med men imorgon blir det jag lovar och jag ska bli brunare.
Vad har jag gjort idag efter skolan ?
Jo jag kom hem och åt frukt som är typ frukost och lunch. Sen så gick jag till emme så gick vi lite runt och så mötte jag på jessi. Asså jag säger bara grymaste porten jag har någonsin sett i mitt liv. asså så jävla skönt typ två hela speglar vid ingången till hennes port. Aja sen gick jag hem och de åkte till ishoky match.
Det verkar som om jag ska vara hemma helt själv till midnatt. =) ME LIKE

men nu måste jag gå ner och titta på idol, jag kan höra hur det börjar börja nu
shhuhululul


xoxoxoM

vill ha smink :/

hej. jag sov aldrig igen haha. jag har suttit framför datorn och lyssnat på la musica. vad har jag gjort idag ? jo jag har plattat håret och valt kläder tills idag.

Jag kommer inte komma hem idag direkt från skolan, jag ska till solarium idag, man måste väl bli brun ;P jag missad precis bussen så jag får väl ta den som går om en halvtimma. Fan asså jag kommer inte ha på mig smink idag :/ för om man har det och solar så blir ansiktet fläckig och det vill man ju inte ;)

har ni hört att (de) har brännt assyriska föreningen, hahahha min kussin skulle gifta sig där den hära lördag. Fett synd men det gör inget de ska använda kyrkan lokal den är ändå mycket snyggare. Men jag älskade Assyriskas förenings lokal asså den är så stor och bekväm, bästa ställat att ha en bröllop men nu är den bränd. JÄVLA idioter ni kommer från samma land, ni alla är Syrianer/ assyrier, vad fan ska man kalla er. Ni är samma folk och ändå bråkar, varför bränna ner en lokal???? vad har lokalen gjort er !!! era TRÖGA åsner...


aja nu måste jag städa efter mig XD hhaha som om jag kommer städa men ska ner och ta knecke bröd det får bli min frukost. Jag hatar verkligen FRIKOST, men idag är jag stolt för jag ska äta frukost .. '


shuhuhlulululul xoxoM

extra lång sovmorgon? :O

tja vaknade nyss av allt stress. Föesta gången min syster vaknar innan mig på en skoladag. Hon ska ju trotsallt åka tåg in till jobbet, typ första gången hon fick körkortet fem år sen. Nu  är det bara jag hemma. Min pappa åker nu till london min mamma och syra jobbar så jag är helt själv hemma. Jag har bestämt att jag har extra lånd sovmorgon idag, igentligen börjar jag 8:40 men jag ska börja enligt mig kl 10:55.. ´Ska missa de två första lektionerna orkar inte åka buss nu på morgonen.  Aja nu ska jag sova igen.  

xoxoM

Gog natt

gick först till stan.Kom hen för två timmar sen, asså dog idag i dansen. eller försat timmen gick skit bra men den sist kvarten dog jag verkligen. Missad buss jäveln så min pappa fick komma och plocka upp mig. Så fort jag kom hem så duschade jag och sen gick ner för att vara social mot syrran som var här. Vi tittade på idol, det är ju markus favo pogram men nu ska jag sova natti natti

YAY I LOVE DANCE

Hej kom hem för en timma sen.
maten i skolan var SKIT åt två kneckebörd och två glas mjölk, det var min lunch....
HUR VAR ERT ?
kom hem ungifär för en timma sen åt kneckebröd och ett glas mjölk och nu ska jag gå ner till stan. Jag ska ju inte fuska redan på andra dan, måste gå varje dag så idag ska jag ner till stan och sen börjar dansen. YAY asså vad jag älskar att dansa, tack bror för att du betalade ♥ aja ska göra mig redo ska gå ut om två min. Hej då ses senare om jag inte duschar och sover direkt efter.
 

ASSYRISKA VS. SYRIANSKA

tänkte bara säga att det var derby i södertälje, mellan syrianska och assyriska. efter en timma så ledde assyriska med 1-0. Och nu har ASSYRISKA vunnit med 1-0. De gjorde inga flera mål.

GRATTIS till alla assyriska fans och hela min tjocka släkt som är assyriska fans.
Och till alla syrianska fans synd men håll hoppet upp till nästa match, och var inte sura nu.

gå och gå lite mer

Ja nu är jag äntligen hemma från vår lilla promonad. vi gick lite i hovsjö asså det var DÖDT i hela södertälje... Det var typ bara vi två som var i hovsjö, vi gick överallt i hovsjö sen till slut bestämde vi att vi skulle till maxi. Asså man kunde höra ända till södertälje HOVSJÖ att folk skrek och att de snackade i micrafone.


Ja vi gick till maxi , vid halv spelet skulle min kisins mamma komma och hämta upp henne men hennes mamma hade glömmt bort henne och hon stack till hennes faster opch tittade på matchen dära, min kusin blev arg när hon fick reda på att hennes morsa hade glömmt bort henne. IAF så gick vi tillbaka för hon fick ont i magen, hennes morsa hämtade upp henne vid assyriska föreningen. Hon försökte övertala mig att få skjuts hem men jag tackade nej men då försökte hon övertala mig att få skjuts till hovsjö centrum men jag tackade nej för jag vill gå för jag hade ätit snabb mat idag. Så de åkte men hon var inte glad, men jag fick gå den sista biten snabbt. Det var ganska skönnt att gå lite.



från och med idag ska jag gå, ska minst gå 20 min varje dag. efter ett par veckor ska jag börja jogga så att jag får min kondis igen.

MMmmm kebab, emme XD

Efter kyrkan stack jag med mina föräldrar och deras vänner till donken och fikade där, det var ganska mysigt förutom  huliganerna som typ tände fyverkerijer överallt runt donken, för det är syrianska match idag... BARBARER... säger jag bara. Men efter det så skjutsade vi en vän till familjen hem, åkte hem var hemma bara fem mintur för jag var kiss nödig XD sen stack vi ner till stan för att käka. asså jag hade på mig klack skor idag och min pappa vill att jag ska lida så först gick vi till en resturanf men jag vägrade att äta där, sen gick vi till andra sidan av stan vid trafik skolan men jag vägrade också äta dära, tillslut hamnade vi i kebab huset och åt där ;) jag får alltid som jag vill. Vi skulle åka till alby idag men de vi skulle till haf´de gäster från norge, de sa att vi var välkommna men min mamma sa nej tack men tack ändå så det händ inte idag.

jag mesade med min kära kusin och till slut bestämde jag att vi skulle plocka upp henne och vi skulle promonera idag.

Så stolt ídag ;)

idag fick jag bara för mig att gå toll kyrkan :) jag hade sagt till mig själv att jag skulle lyssna när prästen predikar men nej det gjorde jag inte jag var för upptagen med att dagdrömma i kyrkan som jag alltid gör. Men nu har jag bestämt mig för att gå till kyrkan varana vecka eller varje vecka. jag träffade på rimonda, har saknat den skit ungen. Asså vad hon har vuxit. Hon hade klack skor asså hon är typ tre år yngre än mig. Den sista kvarten av predikan så gick vi ut som i våra gammla dagar och vi gick till gungurna som alltid. Men tyvär så träffade jag inte på någon av hennes familj för jag gick aldrig in i kyrkan igen. Men hennes bror var bra idag.Han stod upp och sa något på svemska om jag var uppmärksamm så skulle jag komma ihåg vad han sa men jag var för upptagen med att dagdrömma men han artukulerade, det var bra. Ganska stolt :) jag det var kyrkan idag ...... Undra im jag kommer gå nästa vecka men jag ska börja gå i någon svensk kyka så att jag förstår vad jag säger XD

mnfdjdn

ja jag vet jag har inte skrivt något men i fredags så åkte jag emme in till skärholmen och köpte till mig en klänning till nästa lördag, för då gifter min kusin sig. Jag kom hem tog frukt tittade på idol och sen deckade jag. Vaknade jag runt ett tiden och emme sa att det var taco kväll då men jag var i min sömn så jag tackade nej :P
Och i lördas var jag för upptagen med att beställa min speciala dator som är bara gjort för mig och så hann jag städa huset lite och sen fixade jag mig.min kusin hade fest. asså det var bara FÖR mycket. hon hade DJ färg lapor som man typ har på diskutek och typ lite mat och dessert asså man var så mätt och när man dansade så ville man bara spy upp allt som man fick i sig...och så kom jag hen runt tolv eller ett och så sov jag direkt:


stressad stressad jus nu

tja nu äer jag sterssad ska ta bussen om tio min måste springa. ska möta upp emme och jessi ska till skärholmen och köpa klänning till mig och så måste jag oxå köpa present till min kussin som fyller år imon. är så stressad puss puss

VAD SMAL

tja såg precis denna bild. Shhhhit vad smal jag svär
 selina gomez. ANORIXIA???? eLLER?

Youre not that special anyway


Remember when we met
Everything was perfect
What happened to that BOY
But he may not come back
My heart is almost open
The moons in position
So make your decision
 
I dont need no drama in my life
Youre not that special anyway
In fact your getting much colder,
Actin bipolar, ruining my day
I dont need no drama in my life
I had enough of you, all the things you put me through
Cause your flaky and shaky, need someone to save you
BOY youre Full moon crazy

In fact your getting much colder,
Actin bipolar, ruining my day
Youve got to get over your pride
youre not that special anyway
In fact your getting much colder,
Actin bipolar, ruining my day
I dont need no drama in my life
I had enough of you, all the things you put me through
Cause your flakey and shakey, you need someone to save you

(SÅ SANT)



PISSAR OCH DIGGAR

JAG FÖSÖKER LÄGGA UT BILDER MEN DET FUNKAR INTE :I

SAKER SOM JAG DIGGAR :

*JONAS BROTHER NYA CD
* HONOR SOCIETY, DE SMÖR SJUNGER DET ÄR INTE SÅ MÅNGA SOM GÖR DET NU FÖR DAGARN.
*GAMMLA TIDER, HAR TÄNKT GANSKA MYCKET PÅ DET OCH MITT LIV ÄR HELT ANOULUNDA NU.
  KOMMER  HÅG VISSA SAKER SOM JAG VILL FÖRTRÄNGA I MINNET MEN DE KOMMER BARA TILLBAKA :/
* SOVA. NU NÄR JAG FÅR ONT I RYGGEN SÅ ÄR SOVA DET BÄSTA JAG VET.
   JAG GLÖMMER SMÄRTAN OCH JAG  ÄLSKAR ATT DRÖMMA;p
*VARMA KLÄDER.
  DET BÄSTA JAG VET FÖR JAG FRYSER GANSKA MYCKET NU.
* NY KLÄDER OCH SKOR
* PUNK ROCK, IS THE NEW THING YALL
*DRÖM, ATT DRÖMMA ÄR DET BÄSTA JAG VET. DET ÄR BÄTTRE ÄN VERKLIGHETEN
* BRA UTTBILDNING
*SKVALLER OCH HETA KILLAR ♥


SAKER SOM JAG PISSAR PÅ :

* (*****) JAG HATAR HENNE, VAD DET LILLA MINSTA HON GÖR ELLER SÄGER VILL JAG BARA SLÅ HENNE.
    EN  KÄFT SMÄLL. TROR ATT HON ÄR BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA
*FOLK SOM TYCKER BRÅK ÄR COOLT. IN MY ASS COOLT
*KILLAR, BARA FÖR MYCKET KÄNNSLOR SLÅR TILL PÅ EN OCH SAMMA GÅNG
*STÄDA. VEM GILLAR ATT STÄDA?!
*gAMMLA BEKANTA, MAN VET INTE SKA MAN PRATA MED DE ELLER BARA VAR TYST OCH GÅ FÖRBI?
*NYFIKENHET, JAG ÄR ALLTID NYFIKEN. T.EX NU SÅ VILL JAG VETA OM JAG ÄR HÖG NIVÅ DISLEXIK.
* VÄNTA PÅ FOLK HELA TIDEN. FAST JAG ÄR TYP NÄSTAN ALLTID FÖRSENAD SÅ HATAR JAG ATT VÄNTA PÅ FOLK
*FOLK SOM FÖRSÖKER SKÄMMA UT MIG FAST JAG SKÄMMS ALDRIG FÖR DET JAG GÖR.
   JAG HAR LÄRT MIG ATT LEVA MED MIG SJÄLV OCH ÄR BEKVÄM MED MIG SJÄLV,
   MED DET MENAR JAG ATT JAG SKÄMMER UT MIG HELA JÄVLA TIDEN.
   UTAN ATT TYP GÖMMA MIG BAKOM NÅGON OCH SKÄMMS IHJÄL MIG. A BIG NO NO FOR ME ;)
*LÅNGA LEKTIONER, SKOLAKAR PÅ DE OCH DRICKER COCA COLA IST :P
* METALL, ASSÅ MUSIK . DE SKRIEKR JU BARA, VARFÖR VILL MAN LYSSNA PÅ DET ?

*HATAR DRAM. NO NO NO DONT PUT ME through IT!!!





 JA JAG SOVER MED MIN NALLE OCH NEJ JAG SKÄMMS INTE !
 OPPS IS THIS A LITTLE TO MUCH :p
NU HAR JAG SKÄMMT UT MIG TOTAL ELLER NI KANSKE TYCKER DET FÖR MIG INGÅR DET I MIN VARDAG.


CHILLA+CHILLA=bLIR BARA TJOCKARE OCH TJOCKARE

tja kom hem typ för en timma sen. jag var hemma hos linda. jag juli och eva gick till henne för att vo skulle titta hangover för juli hade inte sett den inann. Vi skulle ha tittat på den igår men jag lyckades övertyga de att vi skulle se den idag istället för jag skulle vara barnvakt. HAde skit rolig, åt godis och drack coco cola. juli och eva och linda typ delade på en och en halv liter cola, Men därimot så drack jag typ halva coco cola burken XD
efter filmen så lästa jag tidningar i lindas rum och så såg jag en asssss gammal skol katalog, asså fyfan vad vi dog av garv när vi tittade på den, det var skit roliga. Det var skol katalogen från Geneta/wasa skolans. Och så gjorde vi en ny facebook till lindas lille bror. vi var lite med hennes bröder, vad gulliga de är asså, man ville bara göra gulli guliii guliliii XD sen typ satt juli och hennes lilla bror vid datorn men vi (Eva,Linda, JAG) gick till vardags rumme och tittade på afv, vad vi skrattade sen typ så började lindas lille bror #2 typ härma en av vidioen fyfan vad roligt det var vi bara skrattade och skrattade. sen gick åkte jag hem, fick vänta cp buss jäveln i 20 min -_-  ..... ja det var vad jag gjorde idag hos linda, ganska roligt och typ känner mig skiit mätt nu och tjock av allt vi åt och drack :/

har jag tappat bort de ;O

tja förlåt att jag inte skrev något igår men nu ska jag berätta varför.
Min syster plokade upp mig från Geneta och så åkte vi hem till mig, jag satt barn vakt till hennes son för hon lagade mat. Så när hon skulle åka hem så skjusad hon mig och min mamma till vivo där vi 8 pack fiskfele fast man ska bara ta 2 per kund, men vi e ju blattar det gäller inte för oss vi går pa varända kassa, fast jag vägrade så gjorde min morsa det och så köpte vi melon glass som var ganska billig. Så vi gick hem runt åtta sen när jag kommer hem så hittar jag inte mina glasögon så jag och min morsa fick gå tillbaka och leta på marken om jag hade tappat de, och vid hovsjö centrum så träffade jag mina pappa och syster så vi åkte hem och gjorde köttbullar med brunsås och lingonsylt. Hela tiden så sa min mamma att hon inte tänkte köpa ett par till glasögon för det här min andra som jag har tapat, hob sa att jag fick gå runt blind ;S snäält va ? Jag typ sa imot att vi skulle hitta de och hon behövde inte köpa glassögon, för jag skulle använda linser så typ komenterade hon Och ja din pappa bajsar ut pengar va? jag typ jaaa, om han inte gjorde det hur skulle jag gör med mitt liv, han betalar allt för mig för jag är hans favo enligt mig för han köper precis ALLT till mig <3
Jag ringde min syster och frågade om jag hade tappat mina glasögon i bilen så sa hon ja.

jag har varit blind en hela dag.

Kärlek&Fördom

hej. nu sitter jag här med datorn i knät och tittar på en indisk. den heter Kärlek&Fördom en av min favorit filmer som är indisk. sitter här md min systeroch hennsa son, som har somnat i hennes armar. jag har inte gått så mycket idag för jag kom direkt hem till min syster för hon behöver mig som är barnvakt till hennes son, assa jag ska ta hand im honom men hon kommer oxa vara med, men hon kan inte böra honom för hon har inte i skuldbladen. Så är det. Det är ganska mysigt. Vi käkar chips och dricker varm choklad, som jag älsakr.
 kan inte vänta tills maten blir klar, hahaahha man kan typ säga min stora syster är min kok. Jag hatar ju att laga mat så hon lagar varja dag åt mig och sen sticker jag hem. Nyss kom hon in med  baklawa men jag hatar det såjag ska inte äta. Aja hörs senare nu ska jag faktisk titta klart på filmen ;)





Ps. sorry att jag har inte bloggat på dagar, nu får jag faktisk kärpa mig

Trevlig vahhh???

jaa som ni alla säkert tänker varför bloggar mirna när hon borde vara i skolan?
joo det är för jag har ont i ryggen. gick till doktorn och gjorde några saker så fick jag medecin för att dämpa smärtan men det finns inget som kan hjälpa så jag kommer vara hemma i ett par dagar om jag har lika ont som nu..
ja jag vet jag är tråkig men jag har inget intressant att säga så tyvär.

igår var jag i skolan och sen tröttnade jag och emily och vissa andra å vi gick till maxi och köpte cola och chips så satt vid scenen och prtade om allt möjligt ganska skönt. så stack vi till skolan efter någon timme och kökade sen hade vi typ två lektion ner tills vi slutade.
efter skolan stack jag till min älskade markus och hade det skit roligt fast jag hade ont som satan, sen kom han hem till mig och stanade ganska länge. Jag gick och sova fast han var hemma hos mig :P


 japp det var igår och lite om idag

vad ni missade

Tja förlåt att jag inte har skrivit på flera dagar men jag har inte kunnat sitta framför datorn för jag har inte ens kunnit sitta ens så det är min förklaring. Ja nu ska jag berätta lite kort om dom dagarna som jag inte har skrivit något.
fredag så var det fesr hos mig och det var riktigt roligt men jag fick två presenter som jag verkligen HATAR !!!
Lördag vaknade jag kvart över tio och gick på fotbolls match, jag gillar inte att titta på fotboll men vi satt och chillade och sen åt vi på MAX. efter det stack vi till chris och chillade vidare hos honom.
Söndag firade min födelsedag med syrran och latade mig hela dagen.
sen började skolan och vi har haft det ganska roligt men inget specielt på gång. mmm det var ju nästan allt


HEJ!

hej och förlåt för ingen uppdatering på vad, tre dagar? hmm, förlåt iallafall!

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ASSÅ... det tar sjukt länge att ladda upp EN bild, och jag har inte tid just nu. Förlåt, men det tar verkligen äckligt länge, så bilder kommer senare..................vi har MYCKET att bjuda på ;) hold on tight spidermonkeys. <3

forgive me.

Hej på er, förlåt för att jag inte uppdaterat något på x antal dagar, men jag har kommit hem så sent varje kväll att jag inte orkat helt enkelt. Förlåt. Men nu sitter jag i sängen och chattar, ska dra tummen ur röven nu och börja fixa mig, sen vid sju åker jag hem till min älskade mirna. Vi ska ha myskväll blandat med fest, I don't know men det blir la kul =)

Ayah, dags att leta efter kläder...hur kommer det sig att man har en överfylld garderob men absolut INGET att ha på sig? Ughhhhhhhhhhhhhhhhh. Ha en awesome kväll iallafall, pusspåer!

3.00 på morgonen, jag har ju skola idag måste sova lite nu <3

heej  jag gick aldrig och la mig :P men nu måste jag faktisk gå och sova det är ju 3.00 morgonen jag ska vakna om tre och en halvtimma. kommer jag ens vakna ? me aja måste gå och lägga mig nu, jag ska in i min djupa sömn och drömmmmmma för evigt.


xoxoM

Borde inte jag sova nu ?

visst var det roligt att läsa inlägget under denna ?
aja jag borde sova nu för jag ska vakna kvart i sju idag, måste få skönhets sömn tills idag på festen , fast jag är sjuk rolig när jag är sömnig . ciao ciao me amor

DET TILLHÖR I VÅRAN DNA ATT VARA STÖRDA SOM BARA DEN !!!

 ELLER? nej det är bara min störda syster!!!


nu ska jag säga något sjukt som hände mig idag.
Jag pratade med min kusin på telefon och så hör jag någon säga mirna på ett underlig sätt, så jag typ trode att jag inbillade mig sen hörde jag det igen så jag frågade mina föräldrar om de hade ropat på mig och de sa nej.
så jag gick runt hela under vånningen och tittade runt och så hör jag det igen så jag tittar utanför för fönstret och ser abselut ingen så hör jag det igen. Jag trodde det var nån jävla spöke eller något, asså jag blev galen. Så säger det mirna MÖRUNA MÖRNA så jag tittar runt och så hör jag det igen. tittade utanför dörren. ingen var där. Till sist hör jag det igen så jag ger der en till chans så tittar jag utanför för fönstret och så ser jag ingetting men efter fem sekunder hoppar min syster från ingen stans. Jag blev så rädd att jag skrek och hoppade upp. Hon hade tydligen bara sagt mitt namn första gången och då sa jag att jag inbillade mig så hon passade på att skräma skiten av mig. Hon var utanför fönstret i en hel kvart för att jävlas med mig. Så när jag öppnade dörren till henne så lågg både hon och jag på golvet och hade skratt attacker XD hahhaha Det påminde om spökhuset i sommras när jag var med syran, vi typ blev skrämda av monstren och så började vi asgarva när vi insåg att det var vanliga människor som bara var målade i färg som skrämmde skiten av oss två. Vi jävlas alltid med varandra men hon hittar på nya tricks att skrämma skiten ur mig. Har alltid lika roligt med min syrra, vi är sjuka. Det är i vår DNA att man är störd i huvudet, vi älskar att skämma ut oss och skratta åt det sen. WELL THATS US, ISTIFAN FAMILY



Sluta smsa mig, snälla !

ja idag har jag varit i skolan. kom hem gjort något och sen stack till stan med min ÄÄLSAKDE kusin. vi gick lite runt och till sist hamnade vi på donken, och sen kom linda, natta dit till sist kom bella sen stack de för att hitta något att köpa till mig ;P Jag och min kusin satt på donken ett tag sen tog vi en aväng och sen köpte hon godis och sen hamnade vi på bryggan och åt godis och snackade om allt möjligt. efter ett tag tog jag upp min mobil men då hade folk BOMBAD min mobil med sms och missade samtal. Skiit jobbigt, svarade inte på alla men men sen hamnade jag hos syrran och träffade min älskade markus. Till sist tckte jag att  det var nog så jag stack hem och då träffade jag emme på bussen. Hon hade tydligen träffat en skiiit snygg kille och sen träffade hon en för detta förföljare som började genast bomba henne med sms som förr i tiden, sknar verkligen inte det. Äntligen kom jag hem, tittade på idol och hjälpte min mamma med snaksen till imon. sen började jag dööö, det var ett tag sen jag vaxade mig så jag dog och höll på att sparka syrran på ansiktet tusen gånger, annars rakar jag mig <3 jag älskar det för det gör ej ont :D
mmm så har min dag varit :/ tråkig va ?

Älskar Att SKÄMMA UT MIG SJÄLV <3

nuu ska jag faktisk bjuda en bild på mig, det är en av emmes favoriter för det var en sjuk dag xD  
och  

hahhah glömmer icke den dan ;P Fan vad sjuk störd man var för men jag är det fortfarand. Men nu är jag bara lite för pinsam men jag har inget imot att skämma ut mig själv men det har alla andra problem med :S om man inte skämmer ut sig så är livet såå tråkig, man måsta slappna av lite och ha roligt än att tänka på var enda sak man säger eller gör. Jag erkänner att jag är lite FÖR skämmig men jag trivs med det för mitt liv är juhhh bara ett helt f*cking skämmmmmt!!!!!!!


FREDAG FREDAG FREDAG

tja har inte kunnat bloggat denna vecka, jag har vart upptagen ganska mycket. har alltid något att göa så jag får aldrig chansen att sitta vid datorn. YAY imon kommer det vara fest hos mig, hoppas den blir rolig annars kommer jag supa mig fulllll om den är skit tråkig. Ska bara säga att jag kommer inte hinna blogga imon :/

CANT WAIT =D

ja varför är jag upp så sent? jo jag har pluggat :S jag? är det säkert att Mirna pluggar? jo det har jag faktisk gjort och kan inte sov är så pigg just nu.

UTTRÅKAD =/ DET GILLAR INTE JAG

vILL BARA SÄGA ATT JAG SÅG UT SÅ HÄR IDAG, HOS MIN KUSIN
.. SKIIIIT TRÅKIGT VAR DET, SOM NI SÄKERT FATTAR

BILD

I MORGON FÅR NI SE EN AV EMILYS FAVORIT BILD PÅ MIG.. NI KOMMER ASG, BOKSTAVLIGT xD.... AJA SKA FORSÄTTA ATT LYSSNA PÅ NICK LACHEY. BEY BEY . DET ÄR KANSKE DEN SISTA INLÄGGET IDAG, VI FÅR SE.

hahahah FÖRR i tiden med emme

tja kom precis hem. det var skiiit tråkigt. de typ tog ut maträtt efter maträtt och sen desert efter desert. typ alla åt typ hela tiden men jag orkade knapt atta något. hahah jag var propp mätt av godiset som jag och emme hade köpt tidigare på stan. 
Aja nu ska jag tväta bort mitt smink, typ 10 kilo smink idag XD 




aja jag kommer lägga ut gammla bilder på mig och vi får se om jag kommer lägga ut bilder på emily
DE hära bilderna är typ från förra eller för två år sen. kommer exakt ihåg den hära dan och det här var på morgonen, vi var helt trötta och pratade lite skit tillsamans XD



de dagarna jaoo hahah jag behöver bara säga E5 XD de dagarna jaoo, kommeru ihåg ?
och denna bild är någon timme efter den ovan.Är i stan och luffar runt som vi gjorde förr i tiden...  HAHAHA XD asså det sug urt som att någon hade slagit sönder min näsa :/

NUU

idag har jag varit i skolan kom hem och fixade mig lite gran eller fixar mig fortfarande. jag ska till en kusin som fyller år idag hon och hennes lilla syrra ska göra den tillsamans. Men jag vet inte om jag ska ha mörka eller ljusa jeans men jag måste skynda mig nu för nu är min mamma hemma och vi ska stick nu. Hoppas det blir roligt pch inget drama ;( Händer alltid något eller så snackar de skit om en. Hoppas det blir roligt idag. jag ska lägga ut en bild på mig från sommars men jag är typ likadan sminkad men nu har jag lite mer ;P hahah jag ser lite död ut men det var faktisk 5 på morgonen, hem från en fest. Hade festat hela natten så jag ser helt död ut XD


Lite om igår.

tja ja jag vet att vi inte bloggade ifår eller JAG emily har inte skrivit något på ett tag hon kanske borde börja gör det nu. men aja igår så var jag barnvakt för försrta gången på hela mitt liv. så grymt roligt. bebisen är 5 månader gammal och jag satt barnvakt i någon timme, men han sköte sig bra och vi lekte lite, byte blöja osv.ja så jag kunde inte blogga, och sen kom lite folk hem till oss igår och de satt här tills ett typ så snabbt de åkte hem så sov jag :P ja och  skolan var som vanligt, roligt och lite små bråk melan oss i klassen men det betyder ingetting, vi är som bröder ändå. Vi har gått i samma klass i 5 år så nu är vi som idiot familj mer som min RIKTIGA familj XD

idag vanlig dag

Jag vaknade runt ett idag och fick tillbacks min ryggsmärta men inte lika ont som förr, jag kunde inte sitta tills nu.
Jag vaknade ingen var hemma fast jag trodde min syrra var hemmamen hon åkte in till liköping till hennes läkare, Hon har ju opererat sig. skulle ligga och titta på tv men min mamma har tagit bort något sladd så jag kan inte se alla kanaler så jag tittade på någon random film. Till sist vart jag uttråkad så vem messar jag jo min kusin som jag inte har sett på två veckor<3 Jaja vi tjafsade hos vem vi skulle vara hos så till sist hamnade hon hemma hos mig. Mmm hon hade tydligen varit sugen på att äta pizza så jag tog henne till pizzerian och hämtade mat och jag låtsades att vara hungrig för att övertyga henne att gåå till pizzerian XD åt typ en fjärde del och hon åt en fjärde del så hälften är kvar. Jag var prop mätt fast det var runt sju och jag hade inte ätit något på hela dan, fast än att jag hade godis framför näsan på mig så åt jag inte. Jag är stolt att jag kunde motstå ;) hhens syster ringer henne och sa att hon var i parkeringen så jag gick med henne men nämen min syster är ju också där(jag som trodde att hon sov.) hon frågade om jag skulle med och träffa MARKUS och hur fan kan jag motstå honom liksom. Jag träffade markus i en litten stund sen sov han men jag fikade med mina systrar ett tag. När vi gick hem igen för att komma till parkeringen så gick vi igenom skogen och fyfan vad vi  SKREK OCH SKRATTADE, jag höll på att ramla tusen gånger det såg ut som ett missfoster som försökte att dansa XD aja nu är jag hemma och glad, imon ska jag till skolan. Borde faktisk sova nu men orkar inte.

Föresten så blir festen på LÖRDAG inte fredag sa fel altså. Yay cant wait, måste säga till alla vänner imon i skolan.

FEST HOS MIG <33

Ville bara säga att på fredag e det fest hemma hos mig men ni får ta med er presenter till mig för jag fyller år :P
AJA jag säger till alla att de e inbjudna imon. Pratade lite snabbt med morsan sen insåg hon att man inte kunnde prata med mig för jag var helt bort men i alla fall FREDAG BLIR DET DÅ <3 cant wait

FEST IKVÄLL

Tja äntligen hemma:P Festade ihjäl mig tills jag typ sloknade på soffan och sen vaknade jag och såg hennes fars. fan vad pinsamt. Hade det as roligt idag men jag var typ lite flumisig av mig, det verkade som om jag var fulllll men jag var typ vaken i 50 timmar så jag vart helt bort till slut. Godis ska gör en pigg men jag somnade typ av det :/ konstigt vah??
Jag fick gå ut och ta en promonad till jag vaknade upp till verkligheten, så gick vi lite runt och bus ringde lite hit och lite dit och sen träffade jag på min älskade FOOTTWIN och vi typ skrattade lite.
MEN fn vad jag skrattade idag helt ärligt idag var jag tup super rolig och glad. Men jag tror att jag inbildae mig själv lite till slut. Kommer inte ihåg så mycket från sista två timmarna men jag kommer ihåg att de (vi) spelade något och jag typ slocknade och sen vaknade jag och började dansa frång ingen stans XD '
HAAHAHAH jag kan bara säga att det var SÅ jävla roligt idag och jag kommer ladda upp bilder senare. asså imon för jag måste sova jag kommer deka när som hälst nu. Bye Bye

XXOOXOXO M

Måste göras, NU

* Måste köpa smycken till syrran.

*
klippa óch färga naglerna

*
DUsCHA

*VÄLJA KLÄDER OCH SKOR

*FIXA HÅRET

*SMINKA MIG

*SPRINGA TILL BUSSEN

jag måste faktisk skynda mig nu annars hinner jag inte med allt till kl två =/
Men hoppas att jag inte har det så här tråkigt :      .



 OCh istället kunde jag hoppa hoppborg :               =`(


faan

så jag åkte ner till stan själv och köpte ett par saker till syran. När jag var på bussen så såg jag att det var typ son en liten loppis, fotbolls turne och det fanns också HOPPBORG. fan att jag måste göra mig i ordning annars skulle jag gå ut och ha det skiit roligt med alla gatuungar och vissa är mina kusiner XD.


OH NEEJ

God morgon alla som har sovit eller ni som är som mig så har jag varit vaken sen igår. jag kunde inte sova för jag hade typ sovit ett helt dygn så under hela morgonen det vill säga efter kl 12.59 blrv jag pigg och kunde inte sova. asså jag har lyssnat på en och samma låt nu i 8 timmar wow rekord. For varje gång lyssnar på den så känns det som jag aldrig har lyssnat på den inanna XD Aja jag ska väcka emme kl 9 typ så kan vi åka ner stan. Hoppas jag orkar vara pigg och glad senare på dan. JA jag kommer orka vad än vi kommer göra på födelsedagen.
Ohh neej jag håller på att bli sjuk :( jävla H*RA, jag kan inte vara sjuk nu :`(..



hoppas att jag inte har så här mycket enegi idag kan jag säga er :P aja nu ska jag väcka upp lite folk, de får ingen sovmorgon idag. de har jobb att göra XD

älskar att slösa pengar <3

vad gör jag nu ? Jo jag tittar på min födelsedags present till mig själv. jag ska köpa en kamera med mina egna pengar, jag behöver inte ta pappas pengar:D Fast det är min favorit sak att göra att ta pengar från farsan men nu ska jag faktisk slösa mina egna pengar, tänker inte vara en snålis, jag kan ju använda mina egna pengar någon om året xD
aja jag har titta runt nu lite.Jag vet inte om jag har hittat den men jag vill att kameran ska vara lilla eller blå eller rosa men aja. Får åka in tii betukena på söndag med farsn och så köper vi bara en bra, han får betala om det inte räcker med mina pengar då. JAG ÄLSKAR MIN PAPPA!!!!!!!!!!! har aldrig möttt på en snällare människa, jag kan inte fatta att jag är hans doter XD det går inte ihop asså

Rihanna-cry

http://www.youtube.com/watch?v=AnMP1oqPTto&feature=related. Such a good song. 4 every girl who got theirs heart brooken, well this song is 4 u.

WHO IS HE ???

I will always love you. I remembered when i was 10 and wrote your name everywhere on my desk. I got so jealous when girl`s said I love him more than you do, but now i know that i will always love you and your music. And their love to you just was fake. Just like their personality.You are forgiven but never forgotten in my mind. After the accident everyone started to hate you but i know that No one can be perfect and as you said earlier you made a misstake. I just love the way you dance the way YOU look so handsom AND your vocie. Remember when i tried to dance like you and study your dance steps so i could do them as good as you did them but it never happend. I remembered the first time i saw you and heard your song and just feel inlove with you.

BUT the said part is that you dont know that i agists in this world !!!! Will always be your fan, Nober ONE..... Guess who this celebrity is.

                            ANSWER IN THE COMMENT   PLEASE           





               

Glömde att äta idag?

Ohh jag har fatisk glömmt att äta idag XD hahha men man kan säga att jag åt ett par vindrovor och sen drack jag cola och min favo color cafe från 7/11.. Eller jag skulle äta med emme i sthlm men sen orkade jag inte äta så hon vägrade också som tur för det var skit kallt när jag kom hem. Jag kom hem runt nio tiden och sen stack jag till min farbror och lyssnade på ``Gossip`` så roligt. Jag kom hem igen runt midnatt men nu har jag varit hemma mer än fem min som tidigare idag.
Jag är inte hungrig, helt otrolig asså. MEn  jag håller på att bli sjuk, jag har nyst ett par gånger under detta inlägget. Aja nu ska jag titta på en interview med chris brown om misshandeln på Rihanna. Det är lite intressant men tror inte att jag kommer titta på hela skitet.

BORIIIING

JAlla jag måste sova nu, eller jag ska försöka annars hittar jag någon att väcka upp XD
Mmm undrar vem det blir, men jag är inte redo att stänga datorn än, jag måste ju lyssna på musik sen ska jag sova. Ohh just det, jag kom precis på att jag måste ladda min mp3, hur fan kommer jag klara utan den i ett helt dag!!! aja jag laddar den imon bitti :P jaajaj jag bara bablar. Nananannana live is GOOD

SNÄLL OCH RARA JAG

Tja.
Ja jag vet att jag har inte bloggat på två dagar men det är för att jag har inte kunnat sätta mig på en stol. Jag har haft rygg/svanskota problem i två dagar men igår fick jag medecin plåster som var skit stor. Men det hjälpte mig och nu mår jag tusen gånger bättre. ni kunnde inte anna hur ONT jag hade, jag kunde varken sitta eller gå så jag låg i min säng princip hela tiden. Aja idag blev jag bättre runt ett tiden då veken slutade göra så ont som värst.

 Så jag och emme åkte in till stan (sthlm) och shoppade lite. Jag och emily har likadana halsband men hon har i guld och jag i silver det är typ Våran grej asså som ni fattar. Vi båda köpte jeans leggins. och så köpte jag ansiktsmask. Imorgon har jag födelsedag och jag är inte så sugen för förra gången jag gick var det ingen höjdare, det känndes mer som barnkalas asså. MEn jag ska gå till födelsedagen och hoppas att det blir roligt annars får jag ju fejka ett smile och säga att det var super kul...
Imon ska jag vara så SNÄLL som ska ner till stan och köpa något till min syster fast det är inget  för spc. tillfelle. Jag ska köpa två halsban en till henne och andra till mig. Hon har haft strul med jobbet och med mina syskom så jag ska försöka pigga upp henne med en present från mig. Vad snäll jag är men det är för att hon 'är min syster och jag älskar henne. FAst hon har suttit dit mig när hon har lovat att inte säga något men därimot jag så håller jag allt för mig själv an att skvallra på sin egen syster, men det var länge sen och det e glömmt.
Jag ska vakna kvart i tio och ta på mig byxor så åker jag ner till stan med emily fast hon kommer vara ganska stressad för hon ska laga mat åt hennes familj för henns morsa fyller åt, de ska fira henne. Grattis Annita(?) , världens skönnaste morsa XD


xoxoM

am i still your charm?







En dag med oss. Vi är jobbigt grymma fan!! ;)

MAT jag är lite hungrig nu ...

Jag kan säga er en sak att jag mår lika dåligt som jag gjorde i den sista inlägget. Jag är så deppig, varför? forfarande en gåta som jag måste lösa, det här får ej upprepas för det är ingen rolig känsla.JA vad har jag gjort inget lyssnat på musik hela tiden som kanske skulle få upp min humör men nej nej det gjorde det inte. Morsan kom upp och vill att jag skulle titta åt henne flygg till london men jag orkade inte så jag satt och lurade henne att juag tittade fast jag gjorde en helt annat grej på datorn XD sen bråkade vi för jag var så recpekt löss och jag var faktiskt det och vi bråkade, sen stack hon från mitt rum tack gode gud. hahaha kanske för att jag skrek till henne stick här ifrån, kom inte in i mitt rum igen, så hon stack och svor MASSA SVORDOMAR PÅ ARABISK ÅT MIG. Som tur kom min faster hem till oss så min mamma han inte låssas spotta på mitt ansikte fast det brukar komma lite, hahhahahaha , jaoo vi araber är så skönna ibland.

 
Jag har faktisk suttit och rutnat i mitt rum, har faktisk ite orkat gå ner till köket för att äta eller ta frukt eller något. Så jag har inte ätit någotting sen skolan eller jo runt tre tiden innan jag gick upp på mitt rum tog jag faktisk en glass. Ja så jag har bara ätit lunch och min mellan mål som är glass XD '
Imorgon kommer jag och emily vara idrotslärare åt vår klass, vi kommer betygsättas för hur bra vi är på att undervisa idrott. Vi får väl hoppas att det blir mvg eller vg.
aja jag kommer slockna när som hälst nu , så vi hörs imorn.
shiit jag blev plötsigt hungrig nu men jag orkar inte gå ner och ta flera steg för att komma fram till köket. Isället behöver jag bara ta två steg och så är jag framme i min säng, jag får väl sova hungrig idag av min lathet :P
ska försöka äa frukost imo, fast jag hatar frukostttttttt!!!!!!!


Xoxo M

Mår skit

Idag orkar jag faktisk inte blogga så det här är min inlägg för idag. Men man vet aldrig jag kanske ORKAR sen. Jag är sjuk trött och vet inte varför men jag är ganska deppig idag. Men jag kan inte sova nu för min syrra ska komma med min älskling men jag kommer inte orka ta hand om honom. Jag kan tyvär inte sov för jag vet inte när de kommer, det är som en drop in:) Den här veckan har varit helt sjukt, allt har hänt. jag har försökt att pigga upp mig själv med glass men det hjälpte inte, jag orkar inte äta eller gå ner till köket så jag får sitt här i rummet och ruttna.

Varför är jag nere idag? kanske för att alla klagar hela tiden och de säger det till mig, men VARFÖR jus mig det finns faktisk andra människor omkring er men Neej det är just mig de vill klagar till. Aja ska messa med en viss person och vi får se om jag mår bättre eller om jag mår fortfarande mår skit. Hoppas jag mår bätre snart, pigg o glad som den Mirna jag känner.

Stan med EMME

TJA
Jag kom precis hem från stan med emily. Vi satt i donken och fikade lite sen gick vi ut i den kalla vädret och gick lite vid kanalen och sen försökte vi gör en video blogg hahahhahah men det lyckades vi inte med sen dog kameran.. Hade det soft idag, tog det lungt och hade bara mirna och emily time, det var länge sen vi hade det. vi tog massa bilder idag om ni har tur så lägger vi ut några.... ingen är hemma nu, det är skit tråkigt har ingen att bråka med eller att reta med....

Asså jag har inga kläder , måste shopa lite. Jalla emme vi drar till sthlm och sen vår plats(7/11) hahahaaa. Asså varför kan jag inte lägga in mina bilder i datorn det står att det är något fucking fel!!!!!!!! jag blir så less på allt som hår fel just nu.


xoxo M


utgång.

Hej på errrrrrrr! Just nu sitter jag hemma hos mirna istifan. Vi (läs: JAG) har pluggat, och nu ska vi åka ner till stan, för mirna ska käka mat.......................har tagit rätt så många bilder, så if you're feeling lucky kanske jag lägger ut några latero, när jag kommer hem. :)

Puss och kram, syns på stan


high technolig is so complected...

shiit har det skiit tråkigt. Emme sitter på min säng och pluggar. Hon har skit mycket att göra, synd för henne men hon kommer ändå få skit bra betyg men jag får hoppas att jag också får bra iår, inte som förra året. skiit betyg. Ja hon sitter och skriver på hennes dator medans jag sitter ocj läser kändis skvaller och lyssnar självklart på Jonas Brothers, jag älskar de. Jag försöker komma på hur man överför bilderna från min minneskort till datorn men jag fattar ingetting och emily vägrar gå upp från min säng. Jag har gett upp hoppet asså orkar inte gå in i varje lilla grej i datorn för att försöka överföra bilderna. Jag har gett upp hoppet.

förut hade man brosan som fixade allting men nu måste jag klara mig på egenhand, för han har flyttat till örebro för att plugga till socionom.. Han är såå smart efter vem har jag kommit ???jag klarar inte ens lägga upp bilder på datorn :/



xoxo M

jag har Dyslexi

Om jag staver fel eller om menningen är lite fel så ska ni veta att jag har dyslexi vet fan och med hur man än stavar det. så jag kommer ha många stav fel men det är därför. Bara så att ni vet det, och inte klagar...





                                                                                                                                xoxo M

DONKEN ?

Det ser ut som om  jag får fixa en macka till mig eller så äter jag ute. Min mamma kommer inte komma hem tdigt idag, hon ska till mina kusiner.... hon kommer hem vid midnatt, yaya då slipper jag bråka med henne om att jag gör mina läxor men hon tror att hon vet bättre så hon säger att jag gör ingetting..
Men då får jag ingen mat, åhh hatar att fixa mackor eller mat.. tror att jag ska ta med mig emily till donken så får vi äta där eller någonstans ute. Orkar inte fixa något..

Jalla

jalla emily kom..... jag orkar inte fixa mat så jag får vänta till kl 6. min morsa får komma och fixa mat annars äter jag bara en lite knäckebröd med ost och skinka på. Vi får se. Jag vågar inte riskera att bränna upp köket igen :P.... Om emily inte kommer snart så ska jag åka till bredäng till mina kusiner, men jag väntar höxt en timma.. Annars åker jag 
 
xoxo M

råkade bränna upp köket :/

tja

 kom precis hem.. fyfan vad varmt det är ute. Emily kommer snart hem till mig. Vi ska fixa ett par grejer och sen ska hón kanske  plugga men jag vill utttttttttttt, det är så varmt just nu. Men nu ska jag ner och ta ut fryst pizza, ska värna upp den i ugnen men hoppas att jag inte bränner upp köket som jag gjorde förra gången. hahahaha jag var så hungrig så jag stack till emily och åt och jag lycktade RÖK och perfum som jag försökte bölja med. hahaa. aja sulllululu ... vi hörs senare ;P

xoxo M

kanske någon dag...

...så blir allt bra igen. Kanske är det imorgon, kanske i övermorgon. Kanske.

RSS 2.0